Info Nieuw-Vennep West

Wonen aan het landschap

Ten westen van Nieuw-Vennep werken we aan plannen voor het bouwen van een groot aantal nieuwbouw woningen in de meest uiteenlopende prijsklassen en woningtypes. Nieuw-Vennep West is omsloten door de N207, de N205 (Drie Merenweg), de Noordelijke Randweg en de IJweg. Nieuw-Vennep West ligt bijna direct ten westen van de wijk Getsewoud.

Wij, dat zijn de samenwerkende grondeigenaren: AM Gebiedsontwikkeling, Roosdom Tijhuis, Ymere en Verwelius. We werken voor de planvorming en -uitvoering nauw samen met de gemeente Haarlemmermeer.

Graag willen we een belangrijke bijdrage leveren aan het oplossen van de grote behoefte aan woningen in Haarlemmermeer en omgeving. Als het aan ons ligt, ontstaat er in Nieuw-Vennep West een duurzaam woonlandschap waar je woont aan het landschap. 

Er komen huizen met een eigen tuin, en woningen met gezamenlijk groen, zoals een moestuin. Ook komen er appartementen in verschillende prijsklassen, vrijstaande woningen en voorzieningen die passen bij de nieuwe woonwijk. 

Een prettige leefomgeving waar bewoners kunnen genieten van het (polder)landschap. Een woonomgeving voor elk inkomen, voor starters, gezinnen en ouderen. Een toekomstbestendige woonwijk, waar rekening is gehouden met het veranderende klimaat en waar energie duurzaam wordt opgewekt. Een levendige woonwijk waar je vlak bij huis kunt werken en recreëren. Een moderne woonplek, waar duurzame mobiliteit ervoor zorgt dat je je makkelijk kunt bewegen. Een plek om te léven, waar je je thuis voelt. Of je nu in een sociale huurwoning woont, of in een vrijstaande villa.

Wonen aan het landschap voor iedereen. 

 

 

 

Cookie-instellingen